FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Čeští klienti mají možnost využít expertní pojištění jachet


Pojišťovací společnost Pantaenius Yacht Insturance se sídlem v Hamburku nabízí déle než 50 let nejlepší pojišťovací krytí milovníkům vodních sportů všude na světě. Jádrem byznysu společnosti Pantaenius je pojištění lodí, jachet, plavidel, chcete-li. Jelikož sami zaměstnanci společnosti plují na plachetnicích, jsou dobře obeznámeni s problémy majitelů jachet. Lídr evropského trhu nabízí své na míru šité pojišťovací produkty v Německu, Česku, Polsku, Pobaltských státech, Skandinávii, ve středomořském regionu, Spojeném království a Austrálii. Název společnosti je dědictvím zakladatele Johanna C. Pantaenia.

 

Důkazem dobrého pojištění je dobrá likvidace pojistných událostí. Pantaenius slouží více než 100 000 klientů z celého světa a nabízí 24/7 podporu, poskytovanou výhradně vlastním týmem s dostatkem zkušeností. Tato podpora zahrnuje expertízu a globální síť kontaktů. Rychlé a efektivní řešení pojistných událostí je nejvyšší prioritou tohoto týmu.

 

Na míru sestavená pojistná řešení Pantaenius zohledňují individuální požadavky klientů. Majitelé lodí mohou uzavřít pojištění běžných rizik v jachtingu: pojištění trupu jachty, pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí straně nebo úrazové pojištění.

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje