FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

HOBIE kajaky s unikátním pohonem MirageDrive z USA


 

Nejen nafukovací Hobie Mirage kajaky ale celá řada pevných modelů od legendární firmy Hobie z USA. Skvělé rodinné kajaky na sport, zábavu nebo speciály na rybaření či oblíbený Hobie Island Trimaran Tandem. Prostě lépe to na vodě už nejde. Také nově 2x komfortní sedačka Vintage CTi, kterou můžete také použít mimo kajak na odpočinek nebo posezení večer u ohně s přáteli. Volitelný doplněk plachta pro všechny modely.

 


Nafukovací NOVÉ modely iTrek 2023 jsou velmi oblíbené mezi majiteli obytných aut, karavanů, RV a 4WD vozů díky nízké váze s novu technologií na dobrodružných cestách. Dvojí pohon Mirage Drive usnadňuje pohyb a volitelná výstroj pro plachtění vám umožní užívat si jak pádlování od východu slunce po celý den, tak dobrodružství, ve kterém můžete spojit hned několik sportovních aktivit. Člun má skladovací vak na kolečkách s pumpou, které umožňují přepravu, skladování i nafukování člunu. Masivní konstrukce z PVC vinylu, pogumovaná spodní část a snadno ovladatelné řízení dovolují hladké spouštění na vodu, přistávání i přenášení. Špičková kvalita pro skvělé zážitky. Nové modelové řady 2023 již přichází.

 

Novinky SUP - Stand Up Paddleboards ANOMAY a Mint Lama se skvělou strukturou a grafikou další z kolekce nafukovacích paddleboardů pro celou rodinu na vašich cestách s obytným autem, karavanem, 4WD nebo se stanem všude tam, kde je vodní plocha.

 

Dále Vám Adventure Centrum představí oblíbené značky GoSun nezávislé solární vybavení. Komplexní nezávislé solární a Hybridní 12V vybavení vaření, pečení, chlazení, mražení, ohřev, filtrace vody, energie, osvětlení, větrání z produkce GoSun USA, které jsou vhodné do vašeho obytného auta, karavanu, lodě, hausbotu, chaty, Glamping, Tiny House, nebo 4WD. 12V odpařovací chladič vzduchu Transcool z Austrálie, který je mezi majiteli lodí a karavanů velmi oblíbený. Máte se skutečně na co těšit. Unikátní vybavení do přírody na cesty a vodní sporty.

 

Živit mimo sít nikdy nebyl snazší – GoSun.

 

Těšíme se na Vás v nové hale 6/B16. Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku: Adventure Centrum – Showroom a obchod: Budějovická 1146, Jesenice u Prahy, 252 42,  www.adventurecentrum.cz

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje