FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

NEBOSCAR


 

Společnost NEBOSCAR je výhradním prodejcem španělských lodí RIO- Scarani a italských člunů Marlin Boats. Nafukovací čluny Marlin Boats mají v nabídce mnoho základních i moderních typů pro závěsné i vestavné motory včetně sportovní řady člunů s označením SR  s rámem pro vodní sporty.

 

Mezi produkty pro zpříjemnění pobytu na palubě lodi patří americký syntetický teak PlasDECK, jehož výrobu i instalaci firma provádí. Velké množství variant a 25 druhů barev patří k nejširší nabídce na trhu. Významným produktem v sortimentu společnosti NEBOSCAR jsou elektrické Jetboardy švédského výrobce RADINN, kterého oficiálně prodejně i servisně zastupuje na českém trhu. Jetboardy RADINN, se svou širokou nabídkou typů, barevných variant a možností použití jak v rekreačním i sportovním, řadí mezi světovou špičku.

 

Součástí širokého sortimentu společnosti je také nabídka nabíječek DOLPHIN CHARGER pro lodě a karavany včetně plně voděodolných modelů. Společnost NEBOSCAR je přímým obchodním partnerem španělské firmy IMNASA, jejíž produkty jsou součástí širokého sortimentu eshopu Neboscarshop.cz.

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě