FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

NEBOSCAR


 

Společnost NEBOSCAR je výhradním prodejcem španělských lodí RIO- Scarani a italských člunů Marlin Boats. Nafukovací čluny Marlin Boats mají v nabídce mnoho základních i moderních typů pro závěsné i vestavné motory včetně sportovní řady člunů s označením SR  s rámem pro vodní sporty.

 

Mezi produkty pro zpříjemnění pobytu na palubě lodi patří americký syntetický teak PlasDECK, jehož výrobu i instalaci firma provádí. Velké množství variant a 25 druhů barev patří k nejširší nabídce na trhu. Významným produktem v sortimentu společnosti NEBOSCAR jsou elektrické Jetboardy švédského výrobce RADINN, kterého oficiálně prodejně i servisně zastupuje na českém trhu. Jetboardy RADINN, se svou širokou nabídkou typů, barevných variant a možností použití jak v rekreačním i sportovním, řadí mezi světovou špičku.

 

Součástí širokého sortimentu společnosti je také nabídka nabíječek DOLPHIN CHARGER pro lodě a karavany včetně plně voděodolných modelů. Společnost NEBOSCAR je přímým obchodním partnerem španělské firmy IMNASA, jejíž produkty jsou součástí širokého sortimentu eshopu Neboscarshop.cz.

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje