FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

GoSun Chill – 42L přenosná kempinková lednice 12/24V – 230V + PowerBank 35000 AMh


 

 

 

GoSun společnost z USA, která revolucionovala solární vaření prostřednictvím své patentované solární technologie, nyní zahajuje  GoSun Chill přenosnou lednici na 12/24V – 230V / solární energie a externí výkonný zdroj 35000 AMh PowerBank nebo 60W panel (možnost rozšíření o novinku kempinkového stolu panelem 60W) s mnoha využitími. Podpora jejího poslání poskytnout majitelům na cestách i v domácím prostředí způsob, jak využít solární energii pro všechny jejich potřeby vaření a přenosné elektrické energie a umožnit jim připravit se v případě nouze. GoSun představuje přenosný, cenově dostupný a bez paliva poháněný solární chladicí / mrazicí a nabíjecí systém. Solární lednice GoSun využívá energii ze slunce k napájení vysoce účinného stejnosměrného chladiče, který udržuje nápoje nebo jídlo v chladu nebo mrazu, čímž eliminuje potřebu ledu pro dostupné chladničky.

 

Naproti tomu  přenosná lithiová baterie napájí GoSun Solar Cooler. Kombinace technologie bez akumulátorové kompresorové technologie s izolovaným víkem může být GoSun Cooler napájen přímo přenosným solárním panelem nebo dobíjecí lithiovou baterií. GoSun Cooler 42L + PowerBank (je součástí balení) je také zcela přenosný a umožňuje spotřebiteli snadnou manipulaci a pomocí jeho zabudovaných kol a teleskopické rukojetě transportovat lednici všude tam kde potřebujete chladit či mrazit. Vezměte jej na pláž, zatímco kempujete, rybaříte, plachtíte nebo si jej užíváte na zahradě.

 

Najdete nás na veletrhu For Caravan 2020 v hale 1/C18

 

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku: Adventure Centrum - Showroom: Na Průhoně 159, Vestec u Prahy, 252 42

 

Více informací:

www.solarnivaric.cz , www.solarnigril.cz , www.adventurecentrum.cz

email: info@solarnivaric.cz , https://www.facebook.com/solarnivaric.cz/

 

 

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje