FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Garmin představí zajímavosti ze světa námořní elektroniky


Garmin představí zajímavosti ze světa námořní elektroniky

Americká značka Garmin patří mezi vedoucí světové výrobce sportovní elektroniky včetně námořní. Mezi vystavenými modely najdete chytré GPS hodinky vhodné pro sport, potápění i jachting, námořní i rybářské sonary, mapové GPS plottery nebo audio vybavení novozélandské značky FUSION.

Samostatné sonary značky Garmin nesou označení STRIKER a jsou vhodné pro jachting i rybaření. Jsou k dispozici v různých velikostech displejů a sonarových technologií. Všechny sonary řady Garmin Striker Plus jsou vybavené GPS přijímačem, a kromě zobrazení dna a dění pod vodou, mají základní navigační funkce a možnost ukládání pozic na vodní ploše a zpětné navigace k nim. GPS přijímač je současně využívaný funkcí QuickDraw, která je na základě projetých tras schopna automaticky vytvořit mapu dna a na mapovém displeji vykreslit vámi vytvořenou aktuální mapu s možností identifikace zlomů dna, hloubky, terénních tvarů a dalších objektů.

 

Námořní mapové plottery Garmin nabízí jak samostatné navigační řešení, tak i kombinaci navigace s funkcí vestavěného sonaru. Mezi námořními plottery najdete jednodušší přístroje řady echoMAP, které mají displeje s úhlopříčkou od 4“ do 10“ a nabízí skvělý poměr cena/výkon nebo námořní mapové plottery řady Garmin GPSMAP, které jsou k dispozici ve velikostech displejů od 7“ do 24“. Vybrané plottery nabízí vestavěné bezdrátové technologie pro propojení s nositelnou elektronikou (tablety, smartphony), jde je rozšířit o námořní radar či autopilot, disponují video vstupy a výstupy. Dokáží na lodi ovládat audio vybavení novozélandské značky FUSION, mezi jehož přednosti patří jednoduchá, logická obsluha a vysoká spolehlivost.

 

Novinkou v sortimentu značky Garmin jsou přístroje řady InReach, které nabízí kombinaci základní ruční GPS navigace a satelitního komunikátoru. Pro komunikaci využívají satelitní sítě Iridium, prostřednictvím které je možné komunikovat s okolním světem i z míst, kde není dostupný signál mobilních telefonů. Přístroje InReach jsou navíc vybavené SOS tlačítkem napojeným na celosvětovou záchrannou síť GEOS, která je schopná přivolat a poskytnout pomoc, pokud se dostanete do nesnází.

 

Vybrané produkty bude navíc možné získat za veletržní cenu.

 

Více https://www.garmin.cz/more/ry0






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje