FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Novinky na veletrhu For Caravan a For Boat


 

PREMIÉRA DROPRACKS: Zažijte zcela novou úroveň pohodlí a jednoduchosti s Dropracks, revolučním systémem střešních zvedacích nosičů. Na rozdíl od tradičních střešních nosičů, které nechávají vaše vybavení mimo dosah na střeše vozu, Dropracks vše sníží do pohodlné a snadno dostupné výšky. A s horizontální nakládací plošinou přímo u vašeho auta je nakládání a vykládání pro každého hračkou. Nakládání - kajaky, kánoe, lodě, surfy, střešní boxy, autostany, kola, elektrokola, pracovní materiál, těžké předměty apod. 

 

GoSun: V současné době značka nabízí kompletní ekosystém solárních produktů včetně solární lednice, stolu a čtyři druhy vařičů (grilů). Unikátní produkty GoSun jsou určeny pro všechny nezávislé cestovatele, ale také i pro domácí použití s využitím nejnovějších technologií po celý rok kdekoliv a kdykoliv - karavan, obytné auto, loď, kamion, RV, 4WD, chata, Mobilehome, mongolská Jurta, Teepee, Tiny House, Glamping nebo balkonová terasa. Off-Grid, jako náhradní zdroje, Emergency a Ekologické systémy. To vše s výkonem slunce a hybridní 12V energie.

 

HOBIE: Hobie kajaky s unikátním pohonem MirageDrive jsou zárukou vysoké kvality. Vybírejte z široké nabídky sportovních, rybářských, ale i nafukovacích a rodinných kajaků, trimaránů a vodních stepperů.

 

www.adventurecentrum.cz

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje