FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Veletrh For Fishing na PVA EXPO PRAHA a rybářská výbava k zakoupení v akci na shopex.cz


Tento víkend se pro všechny milovníky rybolovu, ať už amatéry či profesionály, otevírají brány pražského výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech - začal zde totiž oblíbený rybářský veletrh For Fishing, kde najdete to nejlepší z rybářského světa. Jako marketplace spojený s pražským výstavištěm v Letňanech jsme se rozhodli tuto příležitost oslavit velkolepě.

 

Ve spojení s našimi vystavovateli - Chyť a pusť a Splashbaits, jsme pro vás na shopex.cz spustili jedinečnou online promo akci, zahrnující široký výběr rybářských potřeb. Bez ohledu na to, zda jste na začátku své rybářské cesty nebo jste již zkušeným rybářem, v naší nabídce objevíte vše, co je potřebné pro vaše rybářské výpravy.

 

V rámci této akce nabízíme mimo jiné bivaky brolly pro ochranu proti nepříznivému počasí, boilies a PVA punčochy pro efektivnější krmení ryb, speciální zimní PVA materiály pro rybolov v chladnějších obdobích, a také spací pytle, které zaručí komfort během nočního lovů.

 

Tato speciální akce je skvělou šancí získat prvotřídní vybavení za příznivé ceny a zároveň se nechat inspirovat nejaktuálnějšími trendy a novinkami v oblasti rybolovu. Nezapomeňte, že nabídka je limitovaná, proto neváhejte a využijte naší akce ihned!

 

Rybářské produkty v akci naleznete na odkazu zde: https://shopex.cz/akce-for-fishing/

 

Pro více informací o našich akcích a produktech z veletrhů sledujte naše stránky www.shopex.cz. Připojte se k nám a prožijte spolu s námi vzrušující jarní sezónu veletrhů v roce 2024!






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje