FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

AS Marine 23GL představí BOATSERVICE


 

Rodinná firma Boatservice s více než 24tiletou historií na výstavě FOR BOAT představí motorový člun AS 23GL s přívěsným motorem Honda BF 250 D URU. AS 23GL byl uveden na trh italskou loděnicí As Marine. Vyznačuje se inovativním designem a chytrým prostorovým konceptem na palubě.

 

Boční konzolí řízení se sedadlem řidiče pro maximální volnost pohybu v kokpitu. Světlou kajutou se střešním oknem (luknou), manželskou postelí a velkými bočními okny. Samostatnou koupelnou s umyvadlem a chemickým WC. Jde o člun s délkou 6,99m pro 8 osob, se kterým se můžete plavit na moří, podél pobřeží , na řekách či jezerech, nebo v plavebním kanálu.  O příjemný pobyt na palubě se postará prostorný variabilní kokpit včetně stolku, kuchyňky, pohodlných sedaček s možností úpravy na ležení, a velkým opalovací ležením (sundeckem) na přídi. Kompletní cabrio (stanové zakrytí) se postará o příjemný pobyt na lodi v případě nepříznivého počasí.

 

Výkonný přívěsný motor Honda V6 s 250koňskými silami dělá z této luxusní yachty velmi rychlí sportovní člun. Marine AS 23GL můžete využít k cestování po vodních plochách,  tak i ke všem vodním sportům jako je vodní lyžování, wakeboarding, surfing, vlečení hraček. 

www.boatservice.cz

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje