FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Uvidíte na veletrhu: Mastercraft X STAR Modelový rok 2018


Uvidíte na veletrhu: Mastercraft  X STAR Modelový rok 2018

Tento model je již  čtvrtá  generace modelu, který se začal vyrábět 1998.

Jedná se o nejnovější model , který byl minulý měsíc dán do výroby a nyní je postupně  představován na celosvětovém trhu.
V  segmentu speciálních lodí pro wakeboarding a surfing   má firma Mastercraft letitě přední pozici a letos slaví 50 let na trhu. Nabízí vyznavačům vodních sportů na výběr nejširší palety člunů - 12 různých modelů - vždy přesně pro potřeby zákazníka.
Jelikož se jedná u X Star o nejprestižnější a  kultovní  model pro tyto vodní sporty, je dle očekávání již nyní, pouze pár dní po zahájení produkce pro příští letní sezonu, téměř vyprodán.

 

X Star - Nejlepší wakeboardová loď všech dob

 

Jak již samotné jméno tohoto modelu naznačuje, je to skutečná hvězda na nebi wakeboardových lodí. Důkazem je fakt, že již od roku 2003, kdy byl tento model poprvé uveden na trh, vládne nepřetržitě a zcela dominantně veškerému profesionálnímu wakeboardovému dění.

 

Modelový rok 2018

 

Přepracovaný legendární top model 4-té generace - člun pro profi jezdce na wake a surf.

 

Zcela nově designovaný trup s většími zátěžovými nádržemi - větší a lépe vytvarovaná vlna umožní pokročilým jezdcům skočit výše než dřív a to v nižší rychlosti - lepší kontrola ve vzduchu a méně úrazů. Díky tomu tento model vytváří ideální podmínky i pro začátečníky. Při wakeboardingu lze regulovat výšku vlny a zpomalit rychlost jízdy až na pouhých 27 km/hod.  

 

Vlna pro surfing je obrovská a pomocí přednastavených profilů v menu lze zvolit optimální vlnu pro surfaře - vysokou či delší. Veškeré ovládání a nastavení funkcí lodě probíhá automaticky přes dotykovou obrazovku na palubní desce, změna tvaru vlny proběhne velmi rychle. Díky speciálním vysokovýkonným pumpám je voda do zátěží naplněna či vyprázdněna v pouhých 3 minutách. Kamera zabudovaná ve věži patří k výbavě lodi a kontroluje dění na zádi lodi podobně jako couvací kamera v autě. Mezi doplňky jsou další novinky jako parkovací světla vpředu a vzadu, nový audio systém a nové držáky boardů.

 

Máme radost, že i u nás na FOR BOAT bude X STAR k vidění – nezapomeňte navštívit stánek MASTERCRAFT!

Více na www.mastercraft.cz
 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje