FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Česká lodní doprava – charter s.r.o.


Česká lodní doprava – charter s.r.o.

Na lodním trhu České republiky již řadu let výhradně zastupujeme to nejlepší, co nabízejí renomovaní světoví výrobci motorových člunů pro osobní a nebo sportovní využití, jako například lodě  italské firmy Cranchi, amerického Regalu, slovinského Greenline, holandských Whaly a Pedro, kyperského Karnicu a dalších.

 

Našim klientům poskytujeme všestranné služby spojené s provozem, údržbou a péčí o jejich lodě, které obsahují například služby - letní kotvení, zazimování lodí u nás i v zahraničí, sezonní i posezonní servis, záruční i pozáruční opravy, poradenství a případné specifické služby pro toho daného klienta. Provozujeme autorizované a certifikované servisní centrum VOLVO PENTA v naší Marině na Slapech. Provozujeme také svou exkluzivní pobočku i v chorvatském Tisnu s českým personálem, kde půjčujeme naše motorové čluny klientům, kteří si chtějí užít dovolenou na moři, bydlet u moře v apartmánu a cestovat letadlem anebo jen „na lehko“ vozem.

 

Poskytujeme klientům komplexní služby – prodej nových i starších lodí, péči o tyto lodě, kurzy Vůdce malého plavidla, charter motorových člunů v Chorvatsku i na Slapech, charter katamaránů a plachetnic v exotických mořích, specializované poradenství.

Na výstavě FOR BOAT rádi přivítáme všechny, kteří mají rádi lodě, tak jako my.


 

Vše o nás najdete na www.cld.cz, pište na cld@cld.cz volejte na + 420 272 769 280,
+ 420 777 620 164, + 420 725 827 173


 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje