FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

SCHELKALIN marine products představí novinku na českém trhu – hliníkový motorový člun S600-MULTI s výklopnou přídí


SCHELKALIN marine products představí novinku na českém trhu – hliníkový motorový člun S600-MULTI s výklopnou přídí

ŽÁDNÉ NÝTY

Člun SCHELKALIN MOTORBOAT ze speciální slitiny hliníku typu AMG je vyroben v souladu s posledními trendy v technologii průběžného svařování, které umožňují rychlou a efektivní výrobu celosvařované konstrukce. Všechny užívané hliníkové slitiny jsou odolné slané vodě a jsou speciálně určené pro lodní průmysl.

Výsledkem je lehká, ale zároveň nesmírně odolná pracovní loď, jež má v základu velice pevný příhradový rám, který umožňuje bez ztráty místa na pracovní palubě zabudovat výklopnou příď, extrémně zatížit člun nákladem, stejně jako jej osadit silným motorem.

Díky faktu, že každičký spoj na člunu - od samonosného rámu konstrukce, dna, vyztužení kýlu, paluby, přídní klapky, boků, odkládacích prostor, konzoly řízení, sedadel, širokých ochozů či zadního čela vč. všech doplňků typu rámu osvětlení, zábradlí atd. - je svařovaný a nikoli nýtovaný či jinak spojený, dosáhli jsme nesmírně pevné konstrukce pracovního člunu, která je podmínkou pro dosažení dlouhé životnosti v náročných podmínkách každodenní služby na vodě.

 

Více http://profi-cluny.motorboat.cz/1037-Hlinikovy-clun-S-MULTI-s-vyklopnou-pridi/






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje