FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vše co potřebujete vědět o kapitánských průkazech


Vše co potřebujete vědět o kapitánských průkazech

Jaký kapitánský průkaz potřebuji na Vltavu a jaký na moře? Jaký průkaz je vhodný na vodní skútr, jaký na plachetnici? Potřebuji průkaz na loď z půjčovny? Proč nemohu s průkazem na moře plout u nás na Vltavě nebo na Slapech? Kdy potřebuji kromě kapitánského průkazu i průkaz na obsluhu radiostanice a jaký z průkazů je vhodný pro jachtaře?  

Druhy průkazů, rozsah platnosti, podmínky jejich získání a novinky, které platí od roku 2019 představí přímo zástupci úřadů, které průkazy vydávají. Účast přislíbili: Ing. Bc. Evžen Vydra, Ph.D. z MDČR, Mgr. Katarína Koleničková ze Státní plavební správy a Ing. Pavel Ellinger z Českého telekomunikačního úřadu.

Na konferenci se dozvíte mnoho dalších informací týkajících se průkazů a plavby.  Na závěr bude i dostatečný prostor pro Vaše dotazy a diskuzi.

Konference je určena pro návštěvníky veletrhu, kteří uvažují o kapitánském průkazu, nebo ho už vlastní a chystají se ho rozšířit, ale i pro odbornou veřejnost, které se problematika týká. Na konferenci není potřebná registrace, doporučujeme přijít s malým předstihem, počet míst je omezen.






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje