FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Wavy Boats na For Boat 2018


Wavy Boats na For Boat 2018

Ačkoliv se naše společnost specializuje na prodej lodí  výlučně ze svých výhradních zastoupení pro ČR od daných výrobců-loděnic, v reakci na aktuální vývoj trhu jsme po výstavě For Fishing 2018 učinili výjimku a do svého portfolia zařadili hliníkový rybářský speciál navržený českou společností NaPřívlač s.r.o. 

Na veletrhu For Boat 2018 Vám poprvé představíme celosvařovanou hliníkovou loď LURE 16.

LURE 16  je čistokrevný rybářský speciál, který svojí dispozicí a výbavou nabízí dokonalý komfort na Vašich rybářských výpravách. Loď je svými rozměry, tedy 4,94m délky a 1,90m šířky, koncipována pro vyvážený poměr pohodlí při chytání, ale zároveň zachování jednoduchosti manipulace s lodí při přepravě, čemuž napomáhá i váha lodě, která je jen 270 Kg. Úložné schránky poskytují velké množství prostoru pro uložení potřebného vybavení, a to včetně možnosti uložit do bezpečí až 6 prutů do délky 2,40m ! Dvě integrované nádrže včetně vzduchování, vestavěná palivová nádrž na 60 l a spoustu dalšího již v základní výbavě !

Tak nezapomeňte - již příští víkend si loď můžete prohlédnout a zakoupit na veletrhu For Boat 2018 v hale č.2 na stánku 2C07 ! Více info na www.wboats.cz.






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje