FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Nenechte si ujít: Konference pro návštěvníky – sobota 13:00 - 14:00, vstupní hala 1, konferenční sál "Kapitánské průkazy vydávané v ČR"


Nenechte si ujít: Konference pro návštěvníky – sobota 13:00 - 14:00, vstupní hala 1,  konferenční sál

Druhy průkazů, rozsah platnosti, podmínky jejich získání s podtitulem 

"Jaký kapitánský průkaz potřebuji na Vltavu a jaký na moře? Jaký průkaz je vhodný na vodní skútr, jaký na plachetnici? Potřebuji vůbec průkaz na loď z půjčovny? Proč nemohu s průkazem na moře plout u nás na Vltavě nebo na Slapech? Jak velkou loď mohu s kapitánským průkazem řídit a mohu řídit nějakou loď bez kapitánského průkazu? Jak je to s uznáváním jednotlivých průkazů v okolních státech? Kdy potřebuji kromě kapitánského průkazu i průkaz na obsluhu radiostanice? Jaký průkaz pro obsluhu radiostanice je pro jachtaře vhodný a kde ho získám?

O kapitánských průkazech VRP/VMP se ty nejnovější informace dozvíte přímo od ředitelky Státní plavební správy Mgr. Kláry Němcové a dalších hostů.

Jeden  registrovaný návštěvník získá na konci přednášky voucher na 4 hodinovou cvičnou plavbu na motorové lodi na Vltavě zakončené ověřením praktických znalostí a vydáním potvrzení pro Státní plavební správu.

Vstupné: Zdarma v rámci vstupenky na veletrh po předchozí registraci

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje