FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Koncern Navico aktuálně patří mezi největší výrobce lodní techniky na světě a jeho značky patří k celosvětové jedničce v oboru


Koncern Navico aktuálně patří mezi největší výrobce lodní techniky na světě a jeho značky patří k celosvětové jedničce v oboru

Značka Lowrance, jež je na českém trhu z již jmenovaných značek koncernu nejvíce známa, patří již přes 60 let k absolutní špičce na světovém trhu v oblasti rybářské techniky a zastupuje echoloty, fishfindery a navigace té nejvyšší kvality a nejmodernější technologie pro maximální využití času stráveného na vodě.

 

Číslo přesahující jeden milion prodaných kusů produktů Lowrance ročně, je dostačujícím důkazem, že produkty této značky jsou již nepostradatelným pomocníkem při lovu ryb ať profesionálů či amatérských rybářů. Jedním z důvodů, proč je značka Lowrance tolik úspěšná, je její široká škála nabízených produktů, kde si své najde opravdu každý.

 

Oproti tomu je další značka koncernu Navico, Simrad, ideální volbou pro majitele malých motorových lodí ale i velkých mořských megajacht. Díky bohaté historii trvající zhruba 60 let, kdy se značka Simrad  utvořila pomocí spojení s mnoha významnými průkopníky v oblasti mořské technologie, patří dnes k absolutní špičce lodní technologie. A co vlastně Simrad jeho uživatelům nabízí? Integrované navigační systémy, autopiloty, VHF rádia, nástroje ovládání výkonu, bezpečnostní elektroniku a mnoho dalšího tak, aby Váš čas na vodě byl vždy maximálně bezpečný a bez jediné komplikace.

 

Mimo jiné značka Simrad vytvořila ještě svou divizi Simrad Professional, kde nabízí řadu výrobků SIMRAD vyvinutých speciálně pro větší pobřežní obchodní a osobní plavidla, stejně tak jako pro hlídkové a pracovní lodě, kde dokáže nabídnout automatické řízení, mapování, špičkovou navigaci, OSID, a mnoho bezpečnostních produktů ať už pro záchranu a práci na moři či řekách.

 

Značka B&G Vám zase nabídne to nejlepší pro Vaši plachetnici, ať už by to měl být pouze windmetr nebo komplexní řešení celého lodního systému. Nejlepší světoví jachtaři dávají přednost B &G, a ne bez dobrého důvodu. Během své 50ti leté historie, B&G vyvinula nespočet elektronických řešení, které poskytují jachtařům všech úrovní ještě větší požitek, maximální výkon a bezpečnost na moři. V současné době jsou všechny lodě Volvo Ocean Race vybaveny produkty B&G. B&G také spolupracuje s každým týmem amerického poháru a využívá následné poznatky a zkušenosti pro rozvoj produktů a služeb ve prospěch všech jachtařů, ať už na závody, křižování na přehradách nebo denní plachtění. Sortiment B&G se neustále vyvíjí, aby zajistil, že zákazníci na celém světě mají přístup k nejlepšímu možnému vybavení.

 

Díky tomu, že každá značka koncernu Navico vyvíjí nástroje pro jejich prvotní zaměření – ať už se jedná o rybaření či plachtění, se můžete opravdu spolehnout, že technologie, kterou si pořídíte, bude prvotřídní a Vašemu účelu naprosto bezkonkurenční.

 

 

Bohemia Marine představuje jednotky Lowrance HDS Carbon,které disponují SolarMAX HD dotykovými displeji s velice jasným LED podsvícením a antireflexním pokrytím obrazovky pro lepší zobrazení displeje v různých úhlech a za různého osvětlení. Díky dvoujádrovému vysoce výkonnému procesoru poskytuje HDS Carbon rychlejší čas odezvy pro snadné napájení dvoukanálového CHIRP sonaru, dvoukanálové sondy, revolučního trojrozměrného zobrazení StructureScan 3D, StructureMap a mnoha dalších funkcí, stejně jako poskytuje plnou podporu při instalaci budoucích aktualizací. Tento model je nabízen v široké škále velikosti displejů – 7“ /9“/ 12“ a 16“.Již brzy řada HDS Carbon (stejně jako řada HDS GEN 3 a Elite Ti) nabídne technologii FishReveal™, která kombinuje zobrazení rybích oblouků s vykreslením obrazu a struktur pod hladinou v excelentním vysokém rozlišení. Díky tomu sonar vykreslí opravdu každý detail a tak si můžete být jistí, že  Vám nic neunikne.






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje