FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Uvidíte na stánku firmy GUMOTEX v hale č. 2:


Uvidíte na stánku firmy GUMOTEX v hale č. 2:

SOLAR

Nafukovací kajak SOLAR je určen pro vyjížďky po jezerech nebo pro turistické putování po řekách do WW2. Ve své inovované podobě zaujme prodlouženými palubami, které zamezují průniku vody do člunu. Novinkou je kovová výztuha pod přední palubou, jež zvyšuje tuhost kajaku, zlepšuje stabilitu a zvětšuje prostor na přídi. Kajak je vybaven vylévacím otvorem v zádi člunu. SOLAR je v základní verzi vybaven dvěma sedačkami a úchytem na třetí sedačku. Umístění sedaček je variabilní, SOLAR může být jednomístným, dvoumístným i trojmístným kajakem.

 

RUBY

Tento motorový člun je 3-místná verze nafukovací kánoe pro rekreační příbřežní plavbu nebo plavbu po jezerech a tocích s klidnou hladinou, bez motoru lze tuto loď použít ke sjíždění řek do stupně WW2. Doporučený motor s krátkou nohou 3,5hp nebo 2,6kW.

 

SEAWAVE

Nafukovací kajak SEAWAVE je díky svému úzkému a dlouhému tvaru snadno ovladatelný a vhodný pro rychlou jízdu. Posunutím sedaček jej lze upravit z trojmístné až na verzi jednomístnou. Použitím kokpitu získáte navíc výborný člun pro seakayaking. Výztuhy kokpitu dodávají lodi tuhost. Zpevněný kýl snižuje vliv větru a napomáhá přímé jízdě. Pro tento kajak naleznete největší uplatnění v turistice a mořském pádlování.

Více na www. www.gumotex.cz  ,  www.gumotexcluny.cz






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje