FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

TRANSCOOL 12/24 – 230V odpařovací chladič vzduchu


TRANSCOOL 12/24 – 230V odpařovací chladič vzduchu

TRANSCOOL JE VHODNÝ DO vašeho, karavanu, obytného vozu, lodě, autostanu, kamionu nebo 4WD i stanu. Jednoduše všude tam, kde potřebujete ochladit. Nevyžaduje žádné řezání, vrtání ani trvalou montáž.

Transcool je lehký, vysoce účinný 12 / 24 – 230V přenosný chladič vzduchu s minim. spotřebou 0,7 A – 1,7 A za hod. Těšíme se na Vás na výstavě For Caravan a For Boat v hale 7 / stánek C01. Využijte zajímavých cen.

 

Aplikace dvanáctivoltového přenosného odpařovacího chladicího zařízení

Chladič Transcool se vyznačuje širokým rozsahem příkonu (můžete dokonce využít solární energie), mimořádně nízkou spotřebou proudu, tichým chodem a výstupní teplotou o 45% nižší, než jaká je teplota vzduchu v okolí. Je dodáván s veškerým příslušenstvím a veškerými komponenty, které potřebujte k jeho spuštění, včetně volné vnější vodní nádrže, volného konvertoru, který umožní jeho užití při běžném napětí, a volné náhradní odpařovací chladící podložky. Dvanáctivoltový chladič Transcool se stal mimořádně oblíbeným chladicím zařízením mezi rekreanty, vodáky, majiteli domácích miláčků, turisty, dopravci a mnoha dalšími. Díky nezvykle nízké ceně je dostupný pro každého cestovatele.

 

Adventure Centrum – TRANSCOOL, Na Průhoně 159, Vestec u Prahy Showroom: www.transcool.cz , www.transcool.cz

 






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje