FOR BOAT
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Firma ABF, a.s. nově pořadatelem jediné jarní výstavy lodí a vodních sportů


Firma ABF, a.s. nově pořadatelem jediné jarní výstavy lodí a vodních sportů

Informace pro účastníky výstavy Lodě na vodě a členy APL 

 

Vážení vystavovatelé, vážení členové APL, 

 

dovolte mi, abych Vám oznámil, že došlo k dohodě mezi APL – Asociací lodního průmyslu, z.s. a firmou ABF, a.s. o změně pořadatele výstavy Lodě na vodě. APL převedlo veškerá svá práva na organizaci této výstavy na ABF. 

K tomuto kroku jsme se odhodlali po dlouhých diskuzích, jednáních a po důkladném ověření názorů jak Vás, vystavovatelů, tak členů APL. Převodem organizace výstavy k profesionální organizaci zaměřené na výstavnictví se otevře více možností, jako např.:

  •        výstava nejen u vody, ale také v hale
  •        varianta jiného termínu, např. na podzim
  •        souběh s jinou výstavou, např. s karavany

 

Možnosti ABF jsou širší, jde o silnou a zkušenou firmu. Cílem je zajistit kvalitní výstavu, která bude dobře propagovat náš obor. Síly APL a koncept LNV se v poslední době zdají být trochu vyčerpané, proto si myslíme, že tento krok pomůže znovu k posílení prezentace našeho oboru. Sílí hlasy od členů APL i jiných, které požadují změnu. ABF deklaruje snahu udělat silnou, úzce oborovou a hezkou výstavu. Věříme, že se to pod vedením jejich zkušeného týmu povede dobře. 

Představenstvo APL se rovněž domnívá, že hlavním smyslem jeho činnosti je hájení zájmů firem sdružených v Asociaci, zejména prosazování širší možnosti plavby, sjednocení zákonů a pravidel se zeměmi EU, spolupráce na vyhláškách, statistika, zapojení do mezinárodní spolupráce atd. Podle našeho názoru by se APL měla věnovat hlavně těmto základním činnostem a neměla by podnikat. Pořádání výstavy naší Asociací bylo v poslední době kontraproduktivní, vyčerpávalo časové možnosti vedení. Vznikala i různá podezření o nejasné ekonomice, která vytvářela zbytečná napětí uvnitř APL. Takto by toto vše mělo pominout a bude možné se znovu plně soustředit na hlavní činnost – prosazovat zájmy našeho oboru. 

 

Věříme, že se tento krok ukáže jako správný. V nejbližší době Vás budeme informovat podrobněji o dalším vývoji jak my, tak i nový pořadatel firma ABF. 

 

S úctou

 

 

Ing. Petr Novotný

předseda představenstva

APL – Asociace lodního průmyslu, z.s.

www.aplcz.cz, petr.novotny@aplcz.cz, mobil 777 722 155

 

 

Veškeré další informace, podmínky účasti a přihlášky naleznete zde na našem webu v sekci Pro vystavovatele nebo kontaktujte manažerku výstavy Ing. Taťánu Novotnou, tel. 724 019 265.






Více
Závěrečná zpráva 2022

 

Facebook
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje